В тер, брате, ти лети

Вітер, брате, ти лети,
Подивись як він працює,
Потім знову поверни,
Я чека що намалює.

Намалює шлях барвистий.
Тепле сонечко, блакить,
Спів пташок, садок квітчистий,
Ожеве все це у мить.

Там кохання буде жити,
Там народяться і діти.


Рецензии