Щось мен нагада тую тугу пекучу

Щось мені нагада тую тугу пекучу,
Знов обличчя я бачу твоє,
І іду до лікарні у мить тую жгучу,
Заспокоїть щоб серце своє.

Щоб воно знов побачивши,
Замовкло на мить,
Томуй тіло моє знов до тебе біжить.


Рецензии