Вальцманiвщина. 25. 05. 2015 року

Моя знедолена Вкраiна,народ,що звуть тепер Укри,
Зле з вами сталося,вiднинi,занедбане iм'я людинi,
Всi як озлобленi щури!!!
Кривава лють роз'iла очi,замiсть обличчя-балаклава,
Перевернулись днi у ночi,нixто нiкого чуть не хоче,
Вбивать людей,одна забава!!!
Все руйнувати до останку,цькувати люд другоi думки,
Купившись на Евро-обманку,зовуть Бандерiвськi поганки,
Укро-фашистськi недоумки!!!!
Де працьовитi й милi люди,де звучний смiх та пiсня гарна!?
Змiiний шепiт звiдусюди,кругом причмаренi паскуди,
Шукать свободу,праця марна!!!!
Куди не глянь,всi показились,дiтей Бандерою зомбують,
Неначе коноплi об'iлись,все що було святим,плюндрують,
I всiм цим злом,жиди керують!!!!
Так славний лицар-Порошенко,був Йосi Вальцмана синок,
Змiнив вiн прiзвище тихенько,i через невеликий строк,
Став вельми важний козаченько!!!!
Тепер краiною керуе,безжалiсно людей грабуе,
А козакiв, за ради смixу,один-одного шле вбивать,
Братам жидячим на потixy!!!!
Де в козакiв розвага й вiра,хто запустив у душi звiра!?
Розкривши серце для брехнi,що сенс,та слава у вiйнi,
Напевне це змогли зробити,жидо-фашистськi iезуiти!!!
I всеж,як свiтом не крути,де пiдлiсть,
Там завжди, ---ЖИДИ !!!!!!!!!

           К.В.Н.  ( Ярослав Галан ).


Рецензии