Якщо кохання примара

Якщо кохання є примара,
Однаково її прийму,
І, навіть, так її мені замало,
З твоїх долонь усе візьму.

Якщо покличеш то піду,
Якщо проженеш відійду,
Якщо ти зрадиш я згублю,
І як кохала так і вб*ю


Рецензии