Один добрий друже пот ша

Один добрий друже потішає,
Інший від чогось зупиняє,
Третій на гріх штовхає,
А четвертий так лякає.

Геть від мене! добрі люди,
Ви завжди є, є усюди,
Втом порада так потрібна,
Якби стати йому рідна.

Щоб мене він все ж побачив,
І собой мене віддячив,
Ні, багато непотрібно,
Його зустрічаю хлібно,

На рушник мене не кличе,
Як побачить тіка аж свищє,
Я за ним: куди коханий?
Повернися мій жаданий!;

А він зна тіка, тіка,
Ось любов яка лиха.


Рецензии