Чи згадали хоч раз ви про мене ось там

Чи згадали хоч раз ви про мене ось там,
Чи спіймали думки мої що я відкрила?,
Зрозуміли ви їх?,я ж бо вам як друз*ям
Ці вірші є мої мов могутнії крила.

Лиш на них я до вас кожен день промовля,
Що іщє я спіткаю в цій долі?
Перші були так схожі на те немовля,
Інші вже досягли начеб зорі.

І ніхто зупинити не може вже їх,
Вони всюду, усюду лунають,
Зупинити не зможуть детяток моїх,
Вони теж мають крила, літають.


Рецензии