Ой славнi хлопи Украiнськi. 21. 05. 2015року

Ой славнi хлопи Украiнськi, не снаряжайтесь ви до вiйська,
Погляньте пильно навкруги,хто заганяе вас в борги,
Хто губить матiнку природу,хто забирае в вас свободу,
Хто в вас викохуе ненависть,хто в вашi душi селить заздрicть,
I пiдганяе втiхи для,вiйною йти на Москаля!!!!!
Це тi,що жиють у палацах,сплять на золочених матрацах,
Дiтей шлють вчитись до Лондонiв,а вас рахують за Гондонiв!!!
Москаль,мо й справдi винуватий,та вiн не хоче воювати,
Але,як його розiзлить ,тодi ховайся,буде бить!!!
Колись воякв Швед не змiг,ступить Москалю на порiг,
Тiкав до Швецii,гурьбою,разом з Мазепою тупою!!!
Прозрiйте ви,за ради Бога,невiрная то е дорога,
Ваш ворог ближче,вiн над вами,
От з цими бийтесь воротами!!!
Вони лихi,пiдступнi,вдалi,
Бо дай,страшнiшi за Москаля!!!!

           К.В.Н. ( Ярослав Галан ).


Рецензии