Приплинь до мене чар вник коханий

Приплинь до мене чарівник коханий,
Я у шлюбний вечір на тебе чека,
Ти є єдиний, любий і жаданий,
Тобі готово ліжко~травка вже м*яка.

Обійми, веснянкою заграй~но,
Білим личоком своїм всміхнись,
Якщо зникнеш отже повертай~но,
Ким бажаєш,сонечком хоч обернись.

І тоді повий мене промінням,
Обгорни у блестащі свої,
Вже давно чекаю з нетерпінням.

Втом буду слухать річ твою урочу,
Ловити кожен подих і слова,
Тебе давно, давно так хочу,
І буду захищать на те свої права.


Рецензии