Смутная муза л та в самотин

Смутная муза літа в самотині,
Зникли літа молоді,
Де ти поет мій улюблений нині,
Сумно, так сумно мені.

Лаври зів*яли, я їх назбирала,
Часом ходила в поля,
О як би я про отеє дізнала,
Де тебе поховала земля.

Тихо, на голій стіні гра свічадо,
Вогники кидая в темряву крізь,
Ось де метелик тому ж бо так радо,
Чекай но метелик, у вогнище не лізь.

Скоро поверне поет до хатини,
З музою щоби блукать в самотині,

І написати найкращі вірши,
Ті що зачеплять струни души.


Рецензии