Нiщо не вернути

Вік  вже  поважний,  не  можеш  трудитись,
Себе  обійшов  -  то  велике  здійснив,
Щоби  не  стали  на  тебе  всі  злитись
За  те,  що  на  шию  ти  повністю  сів.

Ніщо  не  вернути,  ніяк  не  поправить,
Біль  і  розпука,  параліч  і  страх,
Мову  прикуто,  ніг  не  підняти,
Невимовна  мука  в  коханих  очах.

Ми  не  безсмертні,  усі  помирають,
У  старості  важко,  не  страшно  вмирать,
Сталось  найгірше  -  у  муках  конає
Та,  що  найменше  б  повинна  страждать.
             10.03. 2017р., Київ


Рецензии