Вже в дступили зимов морози м цн

Вже відступили зимові морози міцні,
Вже співають пташки на гільці качаясь,
Ось і думки людей не такі вже сумні,
І в веселощах ради вони знов кохаясь.

Заспівав соловейко, привітливий друже,
Там лелека рахує для мене рока,
Я чекала весну, так чекала її, дуже, дуже,
Пестить світлом, біжить весела ріка.

Зелений гай, першквіт встеляє землю,
Думки мої, думки долають даль,
Я теж прокинулась щоби прикрасить землю,
Але слабка єще, єще слабка нажаль.

Вже лебіді гнездечечко готують,
Тепліше стало у ночах,
Зіроньки про щось таке міркують,
А потім я їх бачу у твоїх очах.


Рецензии