основа основ на укр. яз

В узголів"ї буття
Найперша - л ю б о в,
Велич всього життя,
Та основа основ...
Сенс висо'кості слів
І душі' - кращий стан...
Серед всіх почуттів -
Дар, що Господом дан.
Світ тримає любов,
Що живе між людьми.
Хай Небесний Покров
Нас обні'мить крильми...
У природній красі
Славмо нації цвіт,
Збережім його всі
На продовження літ...
Силою молито'в
Бороні'мо свій дах,
Оберегом любов
Залишаймо в серцях!


11/05/17/


Рецензии