12, 05, 2017

вясковай хаты цеплыня як той бальзам, што гоіць раны. Спакой, утульнасць, свежы ранак ...паветра шмат на ганку на світанку . Такія ўспаміны маю... і іх люляю я, хоць і даўно ўжо гарадская пані )


Рецензии