ВОтчизнтй

В Отчизні тій,
де нема хліба і вина,
Любов’ю всім постало вічне Слово.
І їжте слово Слова, пийте в снах,
І слово ввійде в плоть,
Та світло знов
     постане,
і у вас ця таїна.

І спяй — возста. Обмацай гірну
                греблю.
Що світ жахається:
що небеса течуть
на землю.

1996


Рецензии