Хвил Мар

Хвилі Марії


ступнями стала на хвилі морськії –
море і стихло
благословенная Діво Маріє…
стихне ще лихо


служби на вірних воздвигла святії
серце й не дише
Ти незбагненна є, Діво Маріє
Бог наш у тиші


глянуть на вас наші долі
простії
не видно пихи
добре виховуєш, серце Маріє!
вже стаю тихим

2001


Рецензии