В другу Пречисту

Айстра
із вази просту воду
п’є
Хай благословиться ім’я Твоє

Боже благословення
в усім праведнім є
Хай благословиться ім’я Твоє

Всяк да встає —
й відійде від суєт
Хай благословиться ім’я Твоє

Вчуй: стрепенулось як —
серце чиєсь і моє
Хай благословиться ім’я Твоє

Став на коліна —
любити серця навзаєм
Хай благословиться ім’я Твоє

Дух де захоче там груди проб’є
Хай благословиться ім’я Твоє

Айстра із серця живу воду п’є
Хай благословиться ім’я Твоє...
я плачу

2003


Рецензии