ЛЮДИ

Роки добігають – вони, як не жили.
Сміялися мало і мало любили.
І бачили мало, ледь більше читали,..
Чому ж нестерпима їх втома дістала?!

Весь час поспішали, та час витрачали,
І, прагнучи щастя, багато страждали.
В собі сумніваючись, правду шукали, 
тузі віддаючись, тріумфів чекали.

Щасливі бували і вкрай невезучі,
підносились гордо й спадали болючо.
Багато занадто в житті пробоялись,
і рідко на долю свою покладались.

Хотілось їм все зрозуміти й узнати,
багато й розумно життя влаштувати.
Минають роки, а вони, як не жили, -
так мало сміялись, так мало любили.


Рецензии