Тато мама

Тато і мама десь в височині...
Пішли від нас і спокій весь забрали...
Орали, сіяли, збирали врожаї,
Своїх дітей на ноги піднімали.

Після війни нелегкі дні були:
Розруха, голод... На коліна не ставали,
Трудились важко, та коли могли
Тепло і щастя дітям дарували.

Пройшли роки, вони від нас пішли,
Від болю серце груди розривало.
Так рано дітям горе принесли,
Без них в життя з братами вирушали.

Багато вже з тих пір стекло води,
Та в серці не згасає моя туга.
Так рано від дітей своїх пішли
Батьки... Така важка без них дорога.

Їх з сумом згадувала кожен раз,
Що їх немає поряд вже  зі мною.
А те тепло, що я отримала в той час
Онукам шлю, їх грію добротою. 


Рецензии