А у тебе виявилось кiлька кiмнат

...А у тебе виявилось кілька кімнат.
Ми прийшли вночі, і я не помітив.
А кімнат багато, і в кожній – квіти
освятили зустрічі аромат.

Ми прийшли вночі. Йшли поміж зірок –
дощ вечірній виклав стежки зірками.
Я, як джентльмен, уповільнив крок –
хтось вже біг малесенькими ногами.

І не час досліджувати вночі,
скільки тут кімнат – двом одна потрібна...
Зіроньки всю ніч на твоєму плечі
у краплинках щастя палали срібно...


Рецензии