Мы тщетно боремся... Роберт Фрост

              Robert Frost. 1962. "In the clearing" f.m.

            We vainly wrestle...
 
 We vainly wrestle with the blind belief
 That aught we cherish
 Can ever quite pass out of utter grief
 And wholly perish.
   
 Мы тщетно боремся с слепою верой
 Которою должны мы дорожить
 Пред тем как полностью оставив горе
 Не будем жить.


Рецензии