Звернення до педагога

Звертаюсь я до Вас, наш вихователь!
Хочу сказать я пару слів про Вас,
Як жінку, як людину-педагога.
Від всього колективу групи нашой
Вклоняємось і дякуємо, хором кажем:
Спасибі Вам за все, від щирих всіх сердець.
За наших вихованих діточок.
Вони зростали , набували знань із Вами,
Добробуту навчались і дорослі стали.
Тепер і Ви, і ми проводим їх разом.
А Вам, наш вихователь-
терпіння, злагоди і миру,
і бути чесною людиной,
такою, яка Ви -є лишатись назавжди.
Ми любим Вас, ви в нас єдина!
І діточки ніколи не забудуть Вас!


Рецензии