***

Ти - моє таємне щастя,
Ти - моє недосяжне небо.
Буду твоєю пташкой,
Що за тобою в гори.

Вітер гудє у чащах,
Сонце гуляє в полі.
Я не твоєї масті..
Я - назавжди з тобою!

Не піддаюсь законам,
Не віддаю прикази.
Я біля тебе стою.

Мало потрібно пташці -
Бути лише з тобою.

С.В.В.
7.04.17


Рецензии