Милий-милий, де ти був ранiше?

Милий-милий, де ти був раніше?
Чом раніше не зустрілись ми?
Чом раніше не пустили інші
у мої обійми, хоч на мить?

Я усе життя тебе шукала,
бо таких, як ти, ніде нема.
Я усе життя тебе чекала,
вірила, що буду не сама.

А тепер нарешті, милий поруч.
Чом я знову у полоні дум?
Прошу, про любов слова повторюй,
хай любов жене минулий сум.

Милий-милий, подивись у очі –
розкриваю серденько своє...
Милий-милий, щастя ти жіноче.
Вистраждане. Нелегке. Моє.


Рецензии
СпасиБо, Миклош, за Стихи.
И это близко мне...как каждой женщине..))
http://www.stihi.ru/2017/05/11/11653
(вот только аватар посветлее сделала:)
Уважительно,
я

Светлана Груздева   11.05.2017 23:25     Заявить о нарушении