Творчасць не пара пал тыцы

Творчасць не пара палітыцы,
Шкодзіць ёй сквапнасці пыл.

Творы кладуцца, як нітачкі,
Шыюць надзейнасці тыл.

Горыччу, болем пранізаны
Ганьбай злізаны вяршок.

Пацеркі вольнасці знізаны
Роднай Радзімы ў вянок.
11.05.2017


Рецензии