Лелека-акордеон

Лелека в небі
легко
йому в небі легко

хто тільки в творчості –
як йому легко
так йому легко
крильми змахнуть!
Твоя – я – творчість,
легко?

Як лелека
акордеоном з ящичка
о далека!
що Тобі
знесе мій акордеон
і клекіт?..

Що Тобі
тільки зносить
мій акордеон і клекіт??..
що Тобі мій реберний
клекіт
із грудей

Акордеон – і реве
далекість
Лелека в небі – легко
легко

30.11.2007


Рецензии