Битва

Мені самій аж страшно,
Що я така безстрашна,
Збиваю лезом порох -
І падає мій ворог.

Мені самій аж чудно,
Що мене всюди чутно,
Тільки махну - й відтята -
Головонька вухата.

Мені самій аж дивно,
Що мене всюди видно,
Тільки кольну у око -
Й мене залишать в спокої.

Мені самій аж дико,
Що бюся з невидимкою...
Мечем бю на всі боки,
Щоб ворога збить з толку.

Мені самій так страшно,
Тримаю свою башню,
Та замок - мій захоплений -
І маревом охоплений.


Рецензии