нкв зитори

Прочитали хлопці якось -
Що в середньовіччі,
Слушно було бити в яйця
Й не питать за віщо.

Слушно було - розпалити
Полумя до неба,
І живцем відьом палити -
І казать - так треба.

- А ти б витримав, якби я
Став голки втикати
Попід нігті, й тоді вийняв,
Як схотів? - А ти?

- А ти б витримав, якби я
Почав таврувати -
І залізом припалив би
Півлиця? - А ти?

- А ти б витримав, якби я
Тебе спопелив би
На багатті і помиями
Загасив? - А ти?

- А ти витримав, якби я
Не став і питати,
А насрав у рот - й дивився,
Як жуєш? - А ти?

- А ти витримав, якби я
Став з тобою грати -
Звів із розуму й спасибі -
Змусив проказати...


Рецензии