Весна вже...

        Ісусу Вседержителю
        серцем присвячується

Весна вже є...
А чи її й немає, – так, Христе?
Ти мене сильніше зігріваєш?

І небеса живі
і небеса в воді –
так батьківщина та моя
           безкрая

І після Тебе тоді
сонце хмари пробиває –
усі освітлює путі!
Тебе чіпають
пальцями чіпляються
діти малі – в глині
            рудій


Рецензии