Щасття кожно митт

Тихо так… собачий ґвалт… стелиться луною.
Щось боюся мої друзі коїться зі мною.
Чи то може вже роки ,…заважають спати,
Чи то долею моєю,… починають грати.

Але я не відчуваю дискомфорт у  собі,
Коли навіть то лукавий, щось зімною робить.
Прожену паскудні думки… с голови… до дідька,
Тож його  хай докучають всі проблеми гидкі.

Встав із ліжка …та пішов …на нічне подвір’я,
А там пух летить з дерев , як пташине пір’я.
Зірки сяють в небесах, соловей щебече,
Він свою кохану птаху,… до гніздечка кличе.

Оденоке цуценя  ,…скіглить-завиває
Свою долю ланцюжкову,  мабудь проклинає.
Постояв я на подвір’ї,..  подививсь на небо
Все навколо так чудово.Щож мені ще треба?

Навкруги усе так пахне… і повітря свіже,
А навколо така тиша ,..що по слуху ріже.
Зрозумів за стільки років.  Яяяя найщасливііііший!
Та й  навколо мене  люди самі найдобріші.

Та не шкода ,що не зміг,… зі смаком поспати,
Бо не хочеться  й хвилинки… задарма втрачати.
Скільки ще я маю часу,… для життя земного?
Не відомо то нікому ,…лише тільки Богу.
Сосєдка О.Д.                11.05.2017 р.


Рецензии