Пробивальн сть

       Христу Богу і Царю
       присвячується

Ось висота ця –
  протикальная...
Мине,
чи не мине вас
         чаша?
Дрижать вже
  не дрижать ще
         вуста ваші
загальні чи–
  вже менш загальні
під висвірком –
       заволікальні
       слова?!
обволікальні
пасмами слів – із
     земних ніби то не каїнів!
А як же я
це все зжераю,
себе і душу обдираю,
цю цівку
ніби квітку з раю,
щоб серце вам поцілив Бог
любов прошнурувала
          кріпко вас
              обох!!!

Цілую блискавку
їй-бо і присій-бо!..

27.03.2017,
понеділок 5-го тижня Посту


Рецензии