КрАще з сУчкою на глЫни - ниж з тобОю на пэрЫни!

   (ЦЭЙ ЖАРТ - на ЖАЛь = НЭ ТИЛЬКы на ЖАРТ!)

- КрАще з хлопцем, хоч на глыни,
  А ниж з дИдом на пэрЫни! -

"- КрАще з сУчкою на глЫни,
   Ниж з тобОю на пэрЫни!"

  КрАще з "ялдОю" на глЫни,
  Ниж з "ласкунцЭм" на пэрЫни!

  Краще з "хмилИвкою" на глЫни,
  Ниж з "кадУшкой" на пэрЫни!

Краще з "манИлкою" на глЫни,
Ниж з "мандОю" на пэрЫни!
         *****
  КудЫ ж ялдАк ты свИй пыхАеш,
  КудЫ и комАрь сУя свогО ще нэ сувАв!?
  КогО ж ты, мЫлый мИй, йиbАв,
  КогО й <комАрь> твИй нАвить нэ смоктАв!

 ПробАч мэнЭ, мЫлый, я ж нэ звынувАта!
 ЙиbЫ мэнЭ, алЭ ж я ще нэ звынувАта!

        ****имир Крыленко  1 марта 2011


Рецензии