Ми - дети запорожского казачества

Ми — діти запорізького козацтва,
Нащадки українського кобзарства.
Минулися шевченківські літа —
Та дух бунтарства досі ще літа.

Дає наснаги нам у боротьбі
За мир, без панування ворожди.
У кожного із нас в душі — Тарас,
Ми з ним перемагали вже не раз.

Не згине нездоланна Україна,
Не зрадимо свого святого гімну.
Дарма не сподівайтесь, вороги,
Загарбати дніпровські береги.

Залізо поржавіє у гармат,
Втече із  України супостат…
Замайорять повсюди прапори,
Жнива і небо — наші кольори!


Рецензии
Дуже майстерний, і водночас дуже емоційний вірш! Цілком згоден з Вашею думкою - народ неможливо подалати!
Нових успіхів Вам!)
З повагою

Игор Голубев   27.04.2020 17:47     Заявить о нарушении