Треба сльозами лихо виливати

Треба сльозами лихо виливати,
Рідненькій души горе відкривати,
Щоб у серці знову щастю панувати.
Треба поскоріше, міцніше обійняти.

Тай втечуть всі смути,
І злякаєш горе,
Позабудем сльози,
Стане знову добре.


Рецензии