Це гармон йний вигляд тв й

Це гармонійний вигляд твій,
Мені бентежить душу,
Хоча дівчат у тебе стрій,
Твою увагу привернути мушу.

І стать твою, і погляд твій,
За них віддам найкраще,
Ти озернись на мене, стій,
Хвилину ворушу ледащу.


Рецензии