Тебе кохаючи загублю душу

Тебе кохаючи загублю душу,
Тебе жадаючи мовчати мушу,
Тебе шукаючи все далі рушу.

Посміхнись моя зоре,
Нехай втече від сміху твого горе,
А щасття притече як то велике море.

Ми позабудем що є скрута,
Зника зима холодна, люта,
І розтає немов сніжинка смута.

Тебе чекаю я що ночі,
Блищать від щасття мої очі,
Все відкриваю так охоче.


Рецензии