Пад 11 Вольф гол не забЕ?

Саедзініт тагда бесь

Увага! ВніМанье! Путін
Вэсь уж экс3м  выдэ!
Вот он в ворота лупыть.
Вон вуж сбрось даж КомЕ.

Хто щэ ны понімае,
Хто Мы здзесь Е?
Га? Ты, Борода, мне
Руку не подаеш?

Ох, гордецы раздутые!
Зарас вас вздуют щэ леjпш!
Ось подывы на Юж Карэj.
А французы не те щ?

Ну, мы шэ не сматрелі тут,
Цыфры вашых чертеj.
Но відім і смо3ма,
Хто грае ф хакеj.

Клюшкамы мы разгоныма,
Раз танкамы нет,
Фсех вашых бульдозіраф
С “трамплінамы” псэj.

Шо, Эрда-Ган нам гондычкы
Путь не праложэ к Звезде j?
А вота вам фортачка ш:
Лавр сам ріжэ бесць!

Шпалы воны ложать мне!
Хе! Ге! На Днепре?
Так мы зараз вгробымо
Банду дыкых “правшэj”!

Вот оно озеро.
Гоп-стоп тута здесь?
А в попку ны хочыця
Цыфірку с балбесь?..

Прыjіха ВасьМёрачка
Да во до Васыле ж:
Ты чё, ще учёны, мо?
Алі надта вер бень?

А ну-ка па стопачке!
Кап мне тут не сесць?
Ха! Во жэ та Козачка.
А Янус в ёj чэj? Така Макарэнь!
Макрон прегЗігДент!
А НЕ ево ледзьк,
Шо старш на 20 лет?

Схамаеш уш цукерк:
Сідзець! Перекур в Ману-Эль!..

Но… будзь асма3целен:
Демон адзінсты тут тэж!
Дров наламае ужэ!
ПосЛаньНік зе ДзульЕтк.

…а щас закрыj оно двеРК.
Бо мы пошэпчымся щэ.
НаКонт звырэj с цыфро 6.

...вот вам тут дерево ж.
А почему такэ?


Рецензии