Фiлософiя поступу

Я вдихаю світлість
І реальність чисту.
Не приймаю підлість!
Геть лінь особисту!

Пригорщами щастя
Кожний день черпаю.
Зло, тобі не вдасться!
Я це добре знаю!

З крилами над світом,
З ласкою від Бога.
Розцвітаю квітом,
Поки є ця змога.

Вітер справ підхопить, –
О, красо летіння!
Ніч нещастя втопить,
День – пошле везіння.

Праця вщерть наповнить
Статком благодатним
І життя доповнить
Оплеском віватним.

Зло вже не  попросить.
Досить нам рецепцій!
Розум й серце носить
Плід своїх концепцій!

© Copyright: Світлана Кравчук, 2017

11.05.2017 р.
08:29


Рецензии