he passed away...

He passed away But didn't loose the game...
He passed away The world will never be the same...
He passed away However he will stay!
He passed away Can't hear, we can't touch...
He passed away But we'll go on loving so much... ; ; ; ; ;
He passed away Forever young with us this May...
He passed away To you "Good bye"I'll never say!!!


Рецензии