Опускаjеться нiчка на вiчка

Опускається нічка на вічка,
Сон сідає на краєчку вій.
Засинай, легкокрила синичко,
Мені здалеку тихо ясній.

Колисають тебе місяць, зорі
В золотавій колисці небес,
На Чумацькім шляху неозорім
Сяє зірка для юних принцес.

Спи, принцесо, нехай тобі сняться
Баобаби, троянда і Лис,
Хай розкаже про справжнє щастя
Твій казковий  Маленький принц.

               
                09.05.2017


Рецензии
Дякую!Насолоджуюсь Вашою поезією!Успіху!!!
З теплом!

Галина Рыбачук-Прач   16.12.2017 13:59     Заявить о нарушении
Дякую Вам, Галино, на доброму слові! Навзаєм бажаю Вам успіхів, миру та добра!

Виктория Барановская   16.12.2017 22:55   Заявить о нарушении