Чорнобль!

Ніхто не сподівався, не чекав,
Та наче грім на нас звалилось лихо.
Багато доль Чорнобль поламав,
Спустошив місто, назавжди там тихо.

І досі там покинуті оселі...
Залишені людьми в останню мить.
Колись там були посмішки веселі,
А зараз тільки пустота мовчить...

Там тисячі загинуло людей,
Котрі за нас своє життя віддали.
І стільки ж ненароджених дітей
Через Чорнобль ненародженими стали.

І досі ще це лихо серед нас,
Хворіють діти, помирають люди.
Провчиться швидко із роками час,
Помрем і ми, а лихо й далі буде.


Рецензии