Сьогоднi...

Сьогодні, сонечко
у хованки з ранком грає,
осінню теплоту подовжує.
Які ж ми,
все-таки теплолюбні,
промінець обійняв,
і ми вже щасливі.
Як з ранку день почнеш,
так по ньому і пройдеш.
Посміхнеться зустрічний
прохожий - "дрібниця",
а приємно, і сам крупинку
радощі готовий віддати
безоглядно.
Природа у будь-яку пору
хороша, аби
не огрубіла наша Душа.
Та й  Віру б нам виростити,
у кожному серці,
як дорогоцінну перлину,
Богом удосужену.


Рецензии