Може хватить?

А може вже хватить
ділити людей на частини !?
Чому хтось платить,
а хтось збирає данину?
Когось засудять
за те, що живе не як "треба",
Самі ж паскудять
забравши собі півнеба.
Сьогодні люблять,
а завтра покриють брудом.
Себе ж погублять,
назвавши то тьмою, то чудом.
Може вже годі
вбивати цей світ, душити.
І, мабуть, відтоді
Ми зможем життя любити!


Рецензии