Ти доля моя...

Ти доля моя, мій  коханий.
Ти щастя моє, і життя.
Ти для мене  - безмежно жаданий.
 Лиш для тебе - серцебиття.
Я твоєю долею стану.
Ні на мить не залишу тебе.
Ти в думках моїх безперестану...
Віднайшла я з тобою себе.
Ти для мене  - мрія безмежна.
Лиш для тебе - ночі і дні.
Я, коханий, від тебе залежна.
Ти зі мною у кожному сні.
Моя доля, мій любий, єдиний.
Хай шепоче нам часу пісок.
Лиш для тебе - спів солов'їний.
Лише разом зійдем до зірок.


Рецензии