Есть у нас один сосед

Барды мени бир къоншум

Барды мени бир къоншум,
Бир огъурлу, бир асыл,
Кереклингде  болушур,
Артха салмай бир затын.

Ариу сёзлю, тизгинли,
Жарыкъ юйю, арбазы,
Чомартлыгъы, тюзлюгю,
Халал къыйыны, ашы.

Жыйырма бла онбеш жыл
Юй бийчеси бла бирге
Жашады, жюрек жылыу
Сууутмайын бир кюнде.

Эки жаш да ёсдюрдю,
Сукьландырмай кишиге,
Окъуу, билим да берди,
Жашауда керекди деп.

Алай аны кёзлери
Бир нек жарымайдыла?..
Баям, жашладан бири
Ичгичиди да, андан.


Рецензии
Сууутмайын
Тут одна у лишняя, явно. Похож на крымтатарский текст, почти понимаю.

Терджиман Кырымлы Второй   14.09.2017 22:59     Заявить о нарушении