Цветник

Квітник

(Сонет)

Володимирові Лимаренку


Садила все бабуся Жанна квіти,
допоки не пішла в останню путь.
У спільному будинку навіть діти
без дозволу й пелюстки не зірвуть.

Нема бабусі Жанни вже на світі,
а квіти, як росли, так і ростуть.
Похитує поважливо їх вітер
на щастя громадське та незабудь.

Нехай і в щонайдальшому столітті
вони, як нині, райдужно цвітуть.
І не запахне амоналом вітер,
як діти в школу чи зі школи йдуть.

Країну ж, що найкраща в білім світі,
Вкраїною, і не інакше, звуть.



––––––––

©Анатолій Загравенко.


Рецензии