А ти не вiрила у щастя

А ти не вірила у щастя.
Дивилась в очі без надії.
І все казала: на нещастя
приречені діла і мрії.

А я казав: усе минеться.
І не давав підстав для суму.
А ти казала: серце б’ється.
І думала печальну думу.

Я не здолав твої напасті.
Хоча зробив все, що можливо.
А ти не вірила у щастя.
А хто не вірить – не щасливий...


Рецензии