Висока любов

       Діві Марії Богоматері
       присвячується

Сходить з гір
Така прозорість —
Бачить світ до дна.
Чом, вочевидь,
Бачать зорі
Де душа одна.

Там до неба
Мої тяги —
Блиск! Краса —
І зсув…
І безхмарної відваги
Холодок несу…

Хто злетить? А поруч стане?
Хто ясний на дух.
Храми, храми, —
Храм останній, —
З майбуття ідуть.

Сходить з гір
Така прозорість
Бачить все до дна…
Втім,
Крізь неї
Люблять зорі
Де душа одна…

13.09.2013


Рецензии