Любов ю так огорнен...

 *   *   *
       Актору Роману Білю (Львів)
       з любов’ю присвячую

Любов’ю так огорнені —
Дух в формі —
Єдині в своїм роді —
Неповторні.

Сей Промінь із глибин
Де наступає —
Ковтаються слова.
Язик —
     ковтають!

То й плавають в повітрі
Як в господі
Сильні на вірі.
Бо єдині в роді.

Любові упокорені
Як нормі
Де сходяться у Бога корені
У неповторність!

І Бога корінь
Хід де прориває —
Христа веселе серце.
І співає!

12.09.2013


Рецензии