Чуття серця

      Улюбленцеві Матері Божої
      і моєму св. Серафиму
      Саровському присвячується

І як воно — щастя — несеться
Що й сонце в розлив і в глиб!
На березі хвилі серця
До берега й хвилі риб

І літо! Це літо!.. Зметнеться
Волосся!
Злюбилось коли б!..
Й на березі хвилі серця
До берега й хвилі риб

І світло! Все щастя у світлі!
Приплив і наплив — і заплив
І в бризках — і бризкають лікті
І світло в коронах грив

Як молодо! молодість все це —
І хвиля ширяє вдаль!
О, тільки повір у серце,
Й покине тебе печаль!


Рецензии