Обнятися й ферментувати...

*   *   *
Обнятися — й ферментувати
Обнятись духом — й
виставити вухо
І спати біля хати
Бога слухать...

Й підводитися у
ферментах слів
Поперед Себе Він
пошле послів!

Букет любові піднесе —
зоряний звід
у Ньому все

до

від


Рецензии